среда, 1. април 2020.

Sve što vam treba je Limes

 Ova vanredna situacija sa korona virusom traje i ko zna koliko dugo će još trajati. Verovatno dok se novi svetski poredak ne namesti.
 A mi obični ljudi moramo i dalje živeti i pod ovim uslovima voditi računa o ličnoj higijeni i higijeni prostora u kojem živimo.
Prodavnice se prazne, sve je manje robe za ličnu higijenu i negu, za pranje i dezinfekciju.

 Srećom imamo Limes, domaći proizvođač koji proizvodi sve što nam je potrebno za ličnu higijenu, održavanje higijene prostora u kojem živimo, kao i higijena i dezinfekcija predmeta koje koristimo.
 Limes proizvodi su na bazi prirodnih preparata, bio razgradivi, sa dodatkom eteričnih ulja nevena, bosiljka, mente itd.. Sve ove divne biljke sami gaje na Staroj Planini.
 Limes ima preko 100 proizvoda, kojima pokrivaju kompletnu potrebu jednog domaćinstva. Posebnu pažnju su posvetili proizvodima za negu i lepotu.
 Proizvodnja svih preparata za higijenu se odvija pod stručnim nadzorom i strogom kontrolom.

 Kvalitet Limes proizvoda garantuje i način prodaje.

 Proizvodi se prodaju isključivo kroz mrežni marketing.
U ovim uslovima ovakav način prodaje i kupovine omogućuje nam da ne odlazimo u trgovine, već nam se dostavljaju na kućnu adresu, isporukom poštanske dostave.
 Kada postanete registrovani kupac, to znači redovan korisnik Limes proizvoda, imate mnoge benefite. Proizvode dobijate sa velikim popustom, dobijate nagrade, možete biti i sami distributer ako to želite.
 Limes proizvodi su vredni vaše pažnje, oni će sigurno ispuniti vaša očekivanja, kako za negu i lepotu, tako i za negu vašeg doma.
Upit o proizvodima Limes i načinu kupovine možete zatražiti na email: svitmag@gmail.com  U naslov stavite Limes.

Нема коментара:

Постави коментар

Smokva

 Ako imate drvo smokve u bašti, iskoristite njene divne plodove. Smokva je zdrava biljka, ne traži tretiranje, zato spada u zdrave biljke. M...